22.7 C
Nea Ionia
Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Νέα Σελήνη στους Διδύμους – Μάθε πως σε επηρεάζει

 Νέα Σελήνη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου, ώρα 19:38:42 μ.μ, στην 2η μοίρα των Διδύμων. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει την οικονομία αλλά και τα ταξίδια, την παιδεία, την θρησκεία, το εμπόριο, τις επικοινωνίες και τις ανακαλύψεις. Άμεσα επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, ή όσοι έχουν, κοντά σε αυτές τις μοίρες, προσωπικό πλανήτη (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη), ωροσκόπο ή μεσουράνημα.

Όψεις που δέχεται αυτή η Νέα Σελήνη

Το θετικό τρίγωνο Σελήνης –Κρόνου (στον Υδροχόο σε ανάδρομη πορεία), είναι πολύ στενό και συνδέεται με την ευσυνειδησία, την λογική, την επιμέλεια, την προσοχή, την μελέτη, την υπεύθυνη στάση με γνώμονα την πρακτικότητα, οι στόχοι μας θα είναι ρεαλιστικοί και εφικτοί μακροπρόθεσμα. Έτσι, κατά αυτό τον τρόπο η Νέα Σελήνη μας δίνει τα πρώτα σημάδια ανοικοδόμησης. Η πρόοδος μπορεί να είναι αργή, αλλά ο Κρόνος δίνει μεγάλη υπομονή και επιμονή. Το επικοινωνιακό στοιχείο είναι αρκετά έντονο και η ικανότητα του καθενός να επικοινωνεί με σωστό τρόπο θα παίξει σημαντικό ρόλο. Ο αμοιβαίος σεβασμός και η κατανόηση καθιστούν αυτή την Νέα Σελήνη θετική, για τη δημιουργία νέων φίλων και επιχειρηματικών συνεργασιών. Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στις πρώτες μοίρες των μεταβλητών ζωδίων ή όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα εκεί.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, όμως, τετραγωνίζει τον Άρη στους Ιχθείς, που συνάδει με θυμό, τριβή, βία, προβλήματα, αλλά συνδέεται και με αυθόρμητες αποφάσεις και κινήσεις. Η υπομονή μπορεί να είναι ελάχιστη, άλλωστε αυτά γίνονται σε μεταβλητά ζώδια. Είναι ζωτικής σημασίας όμως να δράσουμε σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Ο Άρης στους Ιχθείς μπορεί επίσης να εκδηλώσει μεγάλη αποφασιστικότητα ώστε να κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο καθώς αντιπροσωπεύει τον πνευματικό πολεμιστή (πολέμησε για τα όνειρα σου και γι αυτό που πραγματικά πιστεύεις..) Ωστόσο ο Άρης στους Ιχθείς είναι ιδεαλιστής και στόχος του είναι να βοηθήσει τις κοινωνίες και τον άνθρωπο. Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στις πρώτες μοίρες των μεταβλητών ζωδίων ή όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα εκεί.

Επιπροσθέτως, αυτή η Νέα σελήνη στους Διδύμους, έχει και κάποιες προκλητικές επιρροές προετοιμάζοντας το έδαφος για τις εκλείψεις του καλοκαιριού. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Διδύμους, σε όψη τετραγώνου ακριβείας με  τον Ποσειδώνα προκαλούν σύγχυση, παραπληροφόρηση και παρερμηνεία, ψευδαισθήσεις  και παραπλανητικές τάσεις, εξιδανικεύσεις σχέσεων, απογοήτευση, ανασφάλειες και σπατάλη χρημάτων. Επηρεάζονται κυρίως όσοι είναι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου-αρχές του τρίτου δεκαημέρου των μεταβλητών ζωδίων ή όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα εκεί.

Συγκεκριμένα για το κάθε ζώδιο

Κριός

 Έμφαση στην επικοινωνία, με ανασυγκρότηση των ιδεών και της στρατηγική σας. Λύσεις από τον περίγυρό σας σε προβλήματα που σας απασχολούν. Να είστε όμως προσεκτικοί σε έγγραφα ή συμβόλαια που μπορεί να υπογράψετε γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης. Μικρές βελτιώσεις στα αισθηματικά σας.

Ταύρος

 Η οικονομική αστάθεια θα είναι το κύριο μέλημά σας αυτό το διάστημα. Περιορίστε τα έξοδα και ανασυγκροτηθείτε. Θα χρειαστεί λίγη υπομονή. Μια αιφνίδια συμπαράσταση ενός ανθρώπου θα σας ανακουφίσει. Αρκετοί επίσης θα πραγματοποιήσετε ένα σύντομο ταξίδι, ή θα τύχετε μιας προσφοράς που θα σας ενδιαφέρει.

Δίδυμος

 Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο σας! Αυτό κάνει πρωταγωνιστές εσάς του πρώτου δεκαημέρου με το πλανητικό σκηνικό να συμβάλλει στην επιτυχία σας. Ευνοούνται τα Νέα ξεκινήματα και οι Νέες γνωριμίες. Οι ελεύθεροι μπορείτε να φλερτάρετε και οι δεσμευμένοι να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση. Την σταθεροποίηση στα σχέδια σας επιβεβαιώνει η όψη που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Κρόνο. Προσοχή όμως στις σχέσεις κι ιδιαίτερα τις συναισθηματικές για τυχόν εξαπατήσεις, ειδικά οι Δίδυμοι στο τέλος του δεύτερου αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

Καρκίνος

 Υποθέσεις από το παρελθόν θα έρθουν στο προσκήνιο και θα κληθείτε να τις διαχειριστείτε με σύνεση. Μην υπερβάλλετε συναισθηματικά και δείτε τις καταστάσεις ξεκάθαρα. Τα οικογενειακά προβλήματα μπορούν να λυθούν. Η Νέα Σελήνη είναι εξυπηρετική για συναλλαγές, εμπορικές ή οικονομικές διευθετήσεις και αύξηση της καθημερινής σας δραστηριότητας.

Λέων

 Ευκαιρίες για να υλοποιήσετε στόχους, όνειρα και προσδοκίες. Αξιοποιήστε τα δημιουργικά σας ταλέντα και μπορείτε να υπολογίζετε στον κοινωνικό σας περίγυρο. Εάν δεν βάλετε το Εγώ μπροστά και στοχεύσετε στην ομαδικότητα θα μπορέσετε να υλοποιήσετε πολλά περισσότερα. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι την ώρα των αιφνιδιασμών και μην αγνοείτε το ένστικτο σας.

Παρθένος

 Κρατήστε χαμηλό προφίλ, αποφύγετε τις εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες και θα θερίσετε αργότερα ότι σπείρετε αυτό το διάστημα. Η σκληρή δουλειά θα φέρει την πολυπόθητη επαγγελματική σταθερότητα που αναζητάτε.

Ζυγός

 Σταδιακή επιτυχία, χτίζετε βήμα-βήμα τα θεμέλια των προσωπικών σας επιδιώξεων. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Αισθηματικά μην κάνετε κινήσεις επηρεασμένοι από τον εγωισμό σας. Θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, στόχοι και μελλοντικά ταξίδια μπορούν να σχεδιαστούν με επιτυχία.

Σκορπιός

 Φορολογικές υποχρεώσεις ή νομικά ζητήματα για χρήματα που χρωστάτε ή σας χρωστούν θα πρέπει να διευθετηθούν άμεσα. Φροντίστε να είστε σίγουροι για την αποτελεσματικότητα των κινήσεών σας, ώστε να μην διακινδυνεύετε τα κεκτημένα σας. Είναι μία θετική Νέα Σελήνη που σας βοηθά να ξεμπερδεύετε με αυτές τις καταστάσεις και θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο αποτελεσματικοί, ιδιαίτερα δημιουργικοί και αρκετά δραστήριοι.

Τοξότης

 Εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά με προφυλάξεις. Μπορείτε να ξεκινήσετε μία νέα σχέση ή συνεργασία με επιτυχία και σταθερότητα αρκεί να έχετε το νου σας για τυχόν εξαπατήσεις. Καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να αυτονομηθείτε, ούτε να εναντιωθείτε σε ότι ήδη λειτουργεί. Λίγη προσοχή σε θέματα σπιτιού και οικογένειας προς αποφυγή των εντάσεων.

Αιγόκερως

 Σπάει η μονοτονία της καθημερινότητας. Ενάρξεις και αλλαγές ευνοούνται αυτό το διάστημα. Ευκαιρία να κόψετε τις κακές σας συνήθειες και να αλλάξετε την ζωή σας προς όφελός σας. Προφυλαχτείτε από αντιθέσεις και διατηρήστε ένα χαμηλό, αλλά σταθερό προφίλ στην εργασία.

Υδροχόος

 Η Νέα Σελήνη ευνοεί δημιουργία, σχέσεις με τα παιδιά, φλερτ, ανανέωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης και ενάρξεις νέων σχέσεων για τους ελεύθερους. Θα πάρει λίγο χρόνο για να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδια σας. Προσαρμοστείτε, κρατήστε κάποιες ιδέες για τον εαυτό σας και ελιχθείτε εκεί που νιώθετε ότι οποιαδήποτε απόφαση και αν πάρετε, δεν θα αλλάξουν αυτά που σας ενοχλούν. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας.

Ιχθείς

 Θετικό αποτέλεσμα θα έχετε όσοι μοχθήσετε για να φέρετε εις πέρας καταστάσεις, κυρίως, οικογενειακές που σας εμπόδιζαν να πάτε παρακάτω. Διευθετείστε θέματα ακίνητης περιουσίας. Η σωστή επιλογή συνεργατών αλλά και χρονικής στιγμής κατά την οποία θα ενεργήσετε, είναι δύο παράγοντες καθοριστικής σημασίας για  εσάς. Αισθηματικά υποβάλετε την σχέση σας σε δοκιμασία.

1,560ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
Nea Ionia
clear sky
22.6 ° C
24.5 °
20.3 °
60 %
0.9kmh
0 %
Πα
31 °
Σα
35 °
Κυ
36 °
Δε
35 °
Τρ
25 °